Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“Sex without love is a meaningless experience, but as far as meaningless experiences go its pretty damn good.” - Woody Allen

Ma se dugunk

Ma se dugunk

Mellesleg

2014. július 31. - 50shames

Végül is rendben volt. Bár látom, hogy a csapatépülés továbbra is csak egy jó indok volt kiszabadulni az irodából (meg lehetett volna tartani a prezit fél nap alatt a tárgyalóban), de nekem is jólesett, hogy nem bent kell ülni.

Ami meglepett, hogy emberünk mennyire nem engedte el magát. Kifejezetten professzionális maradt végig. Mondjuk, hogyha hosszútávon gondolkozik, nem jó, ha egy új ember direkt devalválja magát a közvetlen kollegák előtt.

(Egy korábbi munkahelyemen decemberben vettek fel egy új pénzügyi vezetőt, egy középkorú pasit, aki teljesen szétcsapta magát a céges karácsonyon, full részeg volt, és még velem is kikezdett, felkért táncolni, fogdosott és malacságokat suttogott a fülembe. Januárban az első héten közös megegyezéssel távozott a cégtől. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a faszt mondott otthon, hogy miért rúgták ki. Lettem volna pók a falon, nem először és nem utoljára.)

Azt hiszem, kezdem összeszedni magam. Mélyrepülés volt az elmúlt pár hónap. Tulajdonképpen akkor voltam a legalján, amikor Görényt felvették. Nem is hibáztathatom, hogyha savanyú picsának látott, mert az is voltam. Vagyok? A tavasszal történtek… magyarázatot adnak, persze nem mentenek fel. Jó, hogy ezúttal nem évekig tartott a szar időszak.

Most viszont: új ruha, mínusz 2,5 kiló, napsütés. Jó vibrációk.

Rá kellett ébrednem, hogy ez a pasi okos. (Ami a gyengém, de szerencsére férfiként nem ébreszt vad vágyakat a testemben.) Bizarrfejű Lala adta elő az anyagot. (Nem vagyok benne biztos, hogy mi a faszért van itt, nem is a mi csoportunkba tartozik. Ez köztük lehet valami deal, vagy tud valamit a köztünk történtekről, és azért hívta el, hogy engem leszereljen, nem tudom). Szóval Lala prezentált, de a Görény stratégiáját. A kiscsajok lelkesedtek, én meg hajlandó vagyok belátni, hogyha tévedtem. (Ez korábban nagyon nehezemre esett volna, de szerencsére jellemfejlődöm.) Jó, akkor csináljuk így. Hétfőtől.

Este nem ittam olyan sokat – viszont egész nap alig ettem, hogy a pia beleférjen a kalóriakeretembe, úgyhogy hamar a fejembe szállt. Görény tulajdonképpen sokkal szimpatikusabb, ha nem iszik. Vagy sokkal szimpatikusabb, ha én iszom. Szorongatta az ásványvizes poharát és próbálta magáról lefejteni Timikét, aki polipként cuppant rá, és a csápjai mindenütt ott voltak. Néha össze is néztünk Görénnyel egy-egy ilyen rámászás után, hogy ez már tényleg annyira olcsó, és összemosolyogtunk. Mintha barátok lennénk, vagy mittudomén. (Helyes a mosolya. Úgy az egész arca helyes. Az arcával nincs bajom, mondhatjuk.)

Andi egész jó fej volt, ha lelazul és nem ilyen kis ijedt, reflektorba bámuló őzike, mint az irodában, akkor kifejezetten szórakoztató. Kár, hogy rövid távon ki fogja vonni magát a forgalomból, lehetne belőle egész jó munkatárs, tettestárs, akár ismerősnőig is vihetné.

Bizarrfejű Lala rám volt cuppanva. Hazudnék, hogyha azt mondanám, nem esett jól. Vicces, olyan szövege van, hogy hanyatt vágom magam. Szereti az agyam. Nagyon kattantunk. Kb. ugyanott voltunk, mint 3 éve. Mintha egy perc sem telt volna el közben.

- Örülök, hogy Dénes meghívott engem is – mondja.

- Kicsoda?

- Dénes. A főnököd.

(Ja, a Görény.)

- Nem a főnököm.

Nem taperál direktben – mint a kis buta Timike a választottját – de egészen közel ül. A combja nekifeszül az enyémnek, szinte meglepődik, hogy ellentartok. A válla a vállamnak, érzem az ingét a bőrömhöz tapadni. De a keze szigorúan az asztalon. És röhögünk, mint két kamasz.

Görény hamar lelép, szerintem azért, mert nem akarja, hogy Timi a nyílt színen megerőszakolja.

- Mi is menjünk! – ajánlja Lala

- Hova?

- Ki. Sétálni. Mindegy.

Tudom, hogy nem adhatom meg neki, amit akar. Vannak szabályok, mondtam.

Kiszámítható a pasi. Amint kikerülünk a ház látóteréből, magához húz. Akarom. Hagyom. Csak egy kicsit, csak egy kicsit, Andor, jó?

Csókol – finom, nagyon finom, pálinkaízű a csókja. És még jobb is, mint 3 éve. Fejlődött. Gyakorolt? 8/10-et adok neki továbbra is, de csak a kajsza fogak miatt vonok le a 9-ből.

Csak ne lenne a szürkezóna. A szürke ötven zónája. Ami a semmi és a szex között van. Honnan megcsalás? OK, a dugás az szex. A szopás szex? Vagy a nyalás? És ha csak kézzel csináljuk? Vagy akkor már a csók is szex? Sokkal intimebb, mint egy koitusz.

Erről Andorral is sokat beszélgettünk, de nagyon nehéz kategorizálni. Ő maga is sokszor csak utólag tudja megmondani, hogy ez belefér-e, vagy nem. Sokat próbálgattuk ezeket a határokat, túl is szaladtam többször, de abban maradtunk, hogyha csak egyszer történik, akkor szinte minden belefér. Csak mondjam el utána (vagy akár előtte). És ne találkozzak vele többször.

- Légy szíves, ne szeress bele senkibe. Ezt az egyet nagyon biztosra ígérd meg nekem.

Megígérem, bár nem fair ilyen ígérni. Ha már itt tartunk, még kevésbé fair ilyen ígéretet kikényszeríteni. De legyen.

Ezért nem lehet elvileg Lalával. Nem tudok vele többet nem találkozni, együtt dolgozunk. A házinyúl tabu, ez kimondott szabály. És még szimpatikus is, ami meg főleg veszélyes. Úgyhogy még az sem opció, hogy felhívom magunkhoz Lalát péntek este, hogy ott dugjon meg.

Előző este megbeszéltük Andorral.

- Ott alszotok?

- Igen.

- Ki lesz ott?

(elmondom)

- Mit fogsz csinálni? – kérdezi

- Még nem tudom.

- Be fog próbálkozni a srác.

- Igen, valószínűleg.

- Szóval mit fogsz csinálni?

- Mit csinálhatok? Mi az, ami belefér?

- Szívem szerint azt mondanám, hogy semmi. De tudom, hogy nem tartanád be, aztán meg bénán hazudnál róla. Mindenkinek rossz lenne.

- Akkor?

- Csók. Ujjazás. Verés.

- Orál?

- Az már nem. És dugás sem.

- Miért?

- Mert ezt kérem. És meséld el utána.

- Ha kell, le is rajzolom…

Bizarrfejű elképesztően finoman simogat csókolózás közben. Érzékeny, vékony, hosszú ujjai vannak, nagyon esztétikus. Hasznos, ha az ember zongorista. (Bár, ha már választhatok, én magam a rövid tömzsi ujjak mellett teszem le a voksomat, és az vonatkozik a farkakra is. Nem az dob fel, hogyha feltolják a méhszájamig, hanem ha jól kitöltenek keresztben.)

És hopp, már ott is vagyunk a kocsinál. Vagy busz. Vagy mi a franc, Görény lejmolta valahonnan, aztán ezzel keménykedett, hogy micsoda járattal visz minket. Milyen meglepő, hogy Lalánál a kulcs (vagy ez az izé, amivel nyitják. Távirányítós szar.) Foresight much.

Jó, azért vannak ennek a bálnának előnyei, konstatálom, amikor már bent vagyunk. Egy picit jobban el lehet benne férni, mint az én Matizomban. Fehér bőrülés. OK, mégis felszínes ribanc vagyok, hat rám az interior.

Lala vetkőztetni kezd, lehúzza a pólóm, a nadrágom. Hagyom magam. Nem segítek. Neki sem, amikor vetkőzik. Csak nézem, olyan vesébe látó szemekkel, amivel a legtöbb pasira a frászt lehet hozni. (Semmi értelme, de szórakozat.) Amikor már gatyában van, odanyúlok a farkához. Még nem (már nem?), de kialakulhat. (Mégsem kellett volna a nézés.)

Elém térdel, beleveti magát a melleim közé, kikapcsolja a melltartóm. Sóhajtok, amikor kiszabadulok belőle, de ő is. („Gyönyörűek. Tökéletesek. Minden nőnek ezt mondom, de ezek tényleg.”) Hosszasan, minden elképzelhető módon játszik velük, olyan, mint egy felizgatott macska két nagy gombolyaggal.

 

cat7.JPG

 

Közben bugyin keresztül simogat, félrehúzza, belém nyúl és lenyalja az ujját. (Kattog az agyam. Ezt szabad? Vagy ez már orálnak minősül? Szabályok. Megállapodás.) Hajol oda az arcával is, de leállítom. („Nem.” „Miért nem?” „Mert nem.”)

Megpróbálom elterelni a figyelmét, lassú simogatással állítom fel a farkát (nagyon rám koncentrált és kicsit összement, vagy a pia miatt, nem tudom). Lehúzom a gatyáját. Vörös fanszőrzet. Hál istennek trimmelve. Bár most nem közvetlen a veszély, hogy a fogam közé akad. Dicséretesen megnő, ahogy kezelésbe veszem. Tolja a szám felé, de elhúzódok. („Nem.” „Miért nem?” „Mert nem.”)

Szűzkurvának érzem magam. Akarok neki adni valamit. Amit még szabad. Bőségesen benyálazom a tenyerem, és összekenem a farkát vele, jó csúszósra (ez még nem orál, ugye?) Odakínálom a cicim. Szó nélkül közéjük dugja. Összeszorítom a melleim a felkarommal, csak a farka vége lóg ki közülünk. Ahogy mozog, lenyúlok magamhoz, élvezem a saját nedvességemet. Lustán simogatom a csiklómat. Azt hiszem, ezt elég sokáig csináljuk, emberünknek van állóképessége.

Eszembe jut, hogy Timi vajon felment-e Görény szobájába. És ha igen, vajon mit csinál vele? Mit csinálnak éppen most? Aaaaahhh….. Meglepetésszerűen szakad át rajtam a saját orgazmusom. Lala még egy kicsit igyekszik, aztán rámélvez. (OK, ez tuti nem orál. De nem is manuál. Akkor mi? Hogy van a mell latinul? Papilláris szex? Pektális szex? Miért nincs erre szó? Vagy ha van, miért nem tudom?) Sűrű, szinte darabos az ondója. (Nagyon rég csinálta és / vagy nem iszik elég vizet.) A tenyerével szétkeni rajtam, miközben az utolsókat löki.

Találunk papírzsepit, pár csomaggal elé is lehet intézni. Bőrülés? Hát, határeset. Talán nem lett olyan, de sötét van.

Amikor összeszedjük magunkat, Lala átölel. Várom, hogy elengedjen, de nem, megint csókolózni akar. Nem, ez nincs rendjén.

- Menjünk inkább be – kérem.

Kézen fog, próbálom baráti gesztusnak tekinteni.

- Neked jó volt? Mert nekem nagyon jó volt. És akarok még. Még annyi mindent akarok veled! – hadarja.

- Részeg vagy.

- Igen. De ettől még akarom. Szóval?

- Nem.

- Miért nem?

- Mert nem.

- Meg fogod gondolni magad.

- Nem fogom.

Megmenekültem: visszaértünk a házhoz. Arcrapuszit kap – friendzone trademark. Légy jó.

Nem tudom hány órakor fekszem le, de hajnali fél ötkor felébredek a kurva madarakra. Hasogat a fejem. Mozgást hallok a folyosón, kikukkantok. Andika oson ki törölközőben szétkenődött sminkkel az egyik szobából. ANDI? Őt kapta el? De nem, ez nem a Görény szobája volt. Hanem Timi szobája.

A bejegyzés trackback címe:

https://masedugunk.blog.hu/api/trackback/id/tr176562195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása