Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“Sex without love is a meaningless experience, but as far as meaningless experiences go its pretty damn good.” - Woody Allen

Ma se dugunk

Ma se dugunk

Görény búcsúja (szolg. közl.)

2014. november 11. - 50shames

Kedves olvasók!

Mély sajnálatomra Mehovcsik, szerzőtársam, a Görény posztok írója visszaadta a lehetőséget a blogírásra. Én magam szeretném folytatni a történetet, de a Dénes szál kimarad, mert nem tudnám az ő szemén át látni. Most úgy tűnik, hogy egy időre mindenképpen egyszemélyes narratívává fog válni a blog. Remélem, hogy így is érdekes marad számotokra, én pedig a magam ritmusában tudom tovább írni.

Nemsokára jövök új poszttal, kitartás

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masedugunk.blog.hu/api/trackback/id/tr876886537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2014.11.11. 19:05:18

na szép.

szóval mire Alíz beér hajnalok hajnalán az irodába csak egy vérbe fagyott Görényt fog találni az íróasztalnál. vagy az utcán üvegszilánkok közt. nagyon máshogy nem lehet elvarrni a szálakat innentől. főhősnőnk elég beteg, de a nekrofília azért remélem kimarad majd.

felmary 2014.11.11. 19:51:22

Akkor már sosem tudjuk meg mit mondott Andi? Ez milyen már?

Egyébként most már csak azért is remélem hogy Aliz megcsinálja görényt de kiderül hogy kicsi a micsodaja vagy nem áll fel neki vagy valami bosszú legyen már!

gdp 2014.11.13. 19:55:22

Együttérzésem, de abban a formában, amivé kezdett válni a figura, nem nagy veszteség. Eleinte voltak ugyan érdekesebb mozzanatai, de még a (gondolom, valamennyire szándékosan) sztereotip karakterhez képest is egyre sablonosabb és egysíkúbb lett, a másik elbeszélőhöz képest meg már-már zavaróan. Sokszor inkább hangzott egy hencegő frissdiplomás rendőr hadnagynak, semmint egy 32 évesen már rég felsővezetői állások között mozgó, jól képzett, sci-fi geek topmenedzsernek. Az irodai csajok, akik a női szálon teljesen valóságos emberek voltak, nála O-szájú és U-csöcsű Balázs-Piri Balázs-karikatúraként jelentek meg. A hardcore Vörös cipellők / fake Beszámoló-komment szintű mesterkélt szexjelentek önmaga paródiájává tették az egész karakterszálat, és miután a figura minden éppencsak bevezetett női szereplőt rögtön meghúzott, mintegy túl hamar ellőve az összes patronját, nem csoda, ha elakadt a szerző.

A női elbeszélőnek viszont ezúton gratula!

waxlány 2014.11.13. 19:55:25

Ez olyan igazi gorenyes huzas volt tole, sajnalom, hianyozni fog, hupp. :(
süti beállítások módosítása