Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“Sex without love is a meaningless experience, but as far as meaningless experiences go its pretty damn good.” - Woody Allen

Ma se dugunk

Ma se dugunk

Tabula fabula

2019. július 18. - boroka81
  • Gólya! Ezer éve!
  • Hát jó estét kívánok, merre tetszett járni?
  • Ide már mindenkit beengednek? Hahahaha! Szia, Gólya!

Ervint még a saját jó édesanyja sem szólítja a keresztnevén. Valamikor a 25 éve elején bekerült ebbe a társaságba, és onnantól kezdve Gólya volt. A múlt ködébe veszik a becenév eredete, magának Ervinnek is legalább négy különböző sztorija van róla. Itt senkit nem hívnak a rendes nevén. Mindenkinek van valami szuperbelső nickje – Radír, Lompos, Hernyó…  Olyan, mintha egy alkoholtilalom idején játszódó maffiafilmben lennénk („Foghegy Csárli? Soha életemben nem hallottam róla.”). Volt, hogy amikor egy viszonylag új taggal beszélgettem és megemlítettem Ervint, nem tudta, ki az. „Ja, Góóólya? Miért nem azt mondod.”

A törzshelyükön vagyunk, egy kurvára lepukkant belvárosi étteremben, aminek ugyanolyan kilencvenes évek bukéja van, mint magának a társaságnak. A Tabula Klub hajdan a rendszerváltás korának haladó értelmiségét tömörítette – és még mindig kicsit őskocka, kicsit kultúrsznob, kicsit hímsoviniszta. Vannak amúgy fiatalabbak, nem nyüzsögnek, de inkább külön asztaloknál klikkesednek.

Nem viccelek, amikor azt mondom, hogy zárt világ – felvételi van, ha nem ütöd meg a mércét, akkor nem jöhetsz. Meg nem értett zsenik, nárcisztikusok, autisták, illetve ezek lineáris kombinációja. Ők azok, akik nem találják a helyüket, a hozzájuk hasonlókat a civil világban – úgy érzik, kultúrmuglikkal vannak körülvéve, akikkel egy értelmes beszélgetést nem lehet lezavarni, mert nem értik a három szótagnál hosszabb szavakat (mondjuk az átlagmagyart tekintve nehéz ezzel vitába szállni). Itt viszont kiteljesedhetnek, tolhatják az ostáblát meg a társadalomkritikát.

Ugyanakkor a szellemi fölény ezen birtokosai legtöbbször ugyanúgy banális szarságokról beszélgetnek, mint te meg én. Meg a szexről, arról rohadt sokat. Sokszor hozott már el Ervin, és 10 perc sem telik el úgy, hogy valaki ne tegyen valamilyen szexuális áthallásos megjegyzést. Irtózatos mennyiségben mennek a pletykák, mindenki többet mond, mint amennyit hallott. Általam nem ismert emberekről, régi történetekről, aminek a felét sem értem. Ugyanaz a tartalom, mint egy talponállóban, bár a forma kétségtelenül igényesebb.

A Tabula egy sziget, ahol az őstagok közül már mindenki megvolt mindenkinek – mindenki maximum három dugásra van a többitől. Itt-ott aranyvérű tabulás gyerekek vannak elpottyantva, és a kapcsolati mátrix olyan bonyolult, hogy már meg se próbálják visszafejteni. Ervinnek is van itt vagy 3 exe, és senki sem tudja biztosan, hogy hány szeretője, kalandja.

Döbbenet, hogy mekkora forgalmat bonyolított, pedig régen se volt se jóképű, se gazdag. De ez itt sokkal kevésbé számít, mint a kinti világban. A szellemi szupremácia minden egyebet felülír – és Ervin kifejezetten jó és szórakoztató társalgó. Lefogadom, hogy más nőkről is leginkább ledumálni tudta a bugyit. Rejtély, hogy most éppen fut-e mellettem valaki, nem hiszem, hogy akarom tudni.  Nem kétlem, hogy flörtölni másokkal is szokott. Ervin 50 éves, de még mindig vannak huszonfiatal lányok, akik csillogó szemmel isszák a szavait, és két boroskólára vannak attól, hogy kiverjék neki a kocsiban.

Kevés külső ember jut be ide, a szentélybe, felvételi nélkül – leginkább csak komoly csatolt részek. A Tabula elitasztalának népe is nagyot nézett, amikor Ervin először odakormányozott és bemutatott. Láttam – és azóta is látom – az összevillanó szemeket, az elfojtott mosolyokat, amikor azt hiszik, nem nézek oda. Egyre kevésbé persze. Azt nem mondanám, hogy befogadtak. De tolerálnak, néhányan talán kedvelnek is. Talán jobb lenne, ha saját jogon lehetnék itt, nem csak Ervin aktuális csajaként. Folyton ezt kapom: „meg kéne írnod a tesztet - biztos vagyok benne, hogy sikerülne, okos nő vagy.” De csak egy lehetőség van, ha elrontod, nem felvételizhetsz többet. Ervin odáig merészkedett, hogy megszerzi az aktuális tesztkérdéseket, készüljek fel, menjek biztosra.

  • Ezt senki másnak nem néznék el, csak nekem. Ezerből egyszer hunynak csak szemet, de veled/velem kivételt tennének. Naaaaaaa… Kedves régi ellenségem a felvételifelelős, őt kell leszopni. – nevet spiccesen Ervin – Nem rossz, én már megtettem. Na, nyugi, neeeem, csak viccelek. Vagy mégsem? – és tovább kacag.

De mocskosnak érezném, ugyanolyan etikátlannak, mint amikor egy fejes benyomja az unokaöccsét egy munkahelyre, vagy ha egy politikus a vejének csorgat állami megrendeléseket. Egyszerűen undorodom a gondolattól. Nem tartom kizártnak, hogy önerőből, saját agyból megpróbálom. Majd. Nem most.

Ervinről többé-kevésbé mindenki tudja, hogy vannak szexuális perverziói, legalábbis a Tabulán belül. Ha valaki megkérdezi, és szimpatikus neki az illető, annak akár részletesen is elmondja. Csak azzal a bizonyos csillogó szemmel kell hallgatni, ez a lényeg. Én mindig attól tartok, hogy visszajut a dolog az egyetemre, és baja lesz belőle, de ő nem izgul. „Ennél durvábbért sem rúgtak ki. Nem vagyok drága, imádnak a hallgatók – hol kapnak ilyet?” Tudom, hogy ott is egy csomó phd-s tyúkot meg sima tanítványt is elkapott egy-két körre, amikor már nem voltak munkakapcsolatban („szigorúan csak a kurzus után van kúrás”).

Néha azért elgondolkodom, miért van velem. Nem vagyok olyan briliáns és tehetséges, mint az exfeleségei. Nem vagyok naiv és rajongó zsenge hajadon. Nem vagyok különösebben izgalmas. Mit szeret bennem?

Aliz persze inkább azt kérdezi, hogy ÉN miért vagyok VELE. Ezt a kérdés igyekszem nem feltenni magamnak. Fogalmam sincs. Lenyűgöz. Lebilincsel. Szó szerint is, de most nem erre gondolok.

 

Egyre jobban kezdjük megtanulni egymást. Most kifejezetten szexuálisan értem. Próbálkozott egy csomó neki izgalmas dologgal – volt, ami bevált, volt, ami nem. Úgy tűnik, a bőrfelszíni csípős fájdalmat, amit egy kis vagy közepes csapás okoz, azt egész jól viselem. A keményebb ütéseket, az izomfájdalmat nem. Érdekes módon a csipeszek is jók – valóban nem az az élvezetes, amikor rajtad van, hanem amikor leveszi. Sima ruhacsipeszekkel, de volt már olyan, hogy azt a fekete irodai csipeszt is kipróbáltam – azért be kell lazulni előtte rendesen. A legkülönbözőbb porcikáimra csípteti, nem feltétlenül erotikusan indukáltakra – például a lábujjaimra, a bordám alatti lazább bőrre, ami könnyen lepattan akkor, amikor hátrafeszülök az orgazmustól. Ilyenkor persze büntetést kapok, ahogy azt előre meg is beszéljük – mert csak ő szedheti le a csipeszt, nekem arra is vigyáznom kell, hogy magától ne essen le.  

Vagy mondjuk négykézlábra térdepeltet, és egy pohár vizet tesz a hátamra. És annak ott kell maradnia. Ha nem – extra bünti van. Nem egyszerű tartani magam, amikor közben párhuzamosan fenekel és egy méretes dildóval dugja a puncimat.

Azt is felfedeztük már, hogy elélvezés közelében már nem jó, ha bánt – olyankor már csak élveztethet, mert a fájdalom kiránt az orgazmus ívéből, és kezdhetjük elölről. A verbális inzultust sem viselem jól – szóval a vágy hevében elkövetett leribancozás nem pörget fel. Tudom, hogy sok nőnek bejön az alázás (attól jön az elázás, höhö), de nekem inkább a testemet bántsák, ne a kis lelkemet. Ez nem is akkora baj, mert Ervin is inkább fizikai fájdalmat szeret okozni.

És tényleg, a szexen kívül semmiben nem agresszív, ahogy mondta is. Vannak olyan párok, akik állandóan in-game vannak, de mi azon kívül soha. Szanaszét kínoz, aztán elmegyünk a boltba vagy társasozni és megbeszéljük, mit főzünk este. „Nekem a bántás olyan, mintha benyúlnék a bugyidba. Azt se csinálom meg bármikor. Veszélyesen felpörget.”

Rájöttem, hogy verekedős filmet sem szabad néznünk, mert azonnal felizgul, és sose tudom meg, hogy Chuck Norris hány embert gyakott le végül.

A bejegyzés trackback címe:

https://masedugunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7514969470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

umidmerchant 2019.07.20. 00:51:18

Tabula, mi? Vajjon milyen valós életbeli szervezetnek lehet a fikcionalizált (fikción analizált) megfelelője? Nem is tudom... :-D

boroka81 2019.07.20. 14:42:01

@umidmerchant: azt hittem, ezt csak az ismeri fel, aki benne van :)

umidmerchant 2019.07.20. 22:23:18

@boroka81: köszi a megelőlegezett 'bizalmat' hogy kívülről nézem ezt az egyesületet ;-P

boroka81 2019.07.21. 09:54:28

@umidmerchant: ezt egy szóval sem mondtam

umidmerchant 2019.07.26. 01:11:31

@boroka81: majd ha randizunk, kapsz tőlem egy kek rózsát :)

boroka81 2019.07.26. 09:47:36

@umidmerchant: akkor kámingáutólni kell :)

umidmerchant 2019.07.26. 23:30:38

@boroka81: diszkréció adott és elvárt :-D
süti beállítások módosítása