Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

“Sex without love is a meaningless experience, but as far as meaningless experiences go its pretty damn good.” - Woody Allen

Ma se dugunk

Ma se dugunk

Fast forward

2014. szeptember 22. - 50shames

szerk. megj.

HA AZ INDEX FELŐL JÖSSZ, ÉS CSAK A BASZÁS ÉRDEKEL, LAPOZZ A VÉGÉRE

A többit nem fogod érteni. ha érdekel, és q sok időd van, akkor olvasd végig a blogot, mert csak történetiségében élvezhető.

És úgy látszik, muszáj ide is kiírnom, hogy fikció. Nem mintha nem lenne kuuuurva mindegy. :)

 

 

 

- Akkor mi a szarért eszed ezt a vackot?

- Mert egészséges. És mert dagadt vagyok!

- Ettől nem fogsz fogyni, csupa szénhidrát. Amúgy barom vagy, nem dagadt. Tök jó a segged. Biztos tetszik annak, aki az ilyen íves csajokat szereti.

- Kabbe!

- Csak szeretnéd!

Hozzávágok egy műanyag kanalt, ami elől kurva jó reflexekkel tér ki. Az egész ebédlő minket néz. Röhögünk.

Dénes valami paleo félig nyershúst eszik valamivel, ami ránézésre moszatnak tűnik. És még az én spenótos kölesem formabontó - az is olyan amúgy, mint az Öreg néne őzikéje (panaszosan zsírszegényke).

Ha belegondolok, hogy megváltozott a nexus egy hónap alatt!

Azzal kezdődött, hogy betolta ezeket a filmes idézeteket, amit könyökből vágtam neki vissza karakterrel és megjelenési dátummal (pedig nem az én világom, ezek fiús filmek, de minden szar megmarad az agyamban, amit egyszer már láttam, nem tehetek róla). Dobtam vissza neki másik ötöt, amiből 4 és felet tudott. Adtam neki egy piros pontot, mert volt köztük kurva nehéz is. (Trükkös volt, mert még az első szinkronból volt, amiben még lehetett káromkodni. "Akkor hatoljunk be. Csak a farkatok után.")

Láttam rajta, hogy impresszionálom, és ezt persze csípem minden körülmények között. Timi és Andi egyértelműen nem akart foglalkozni a faszságainkkal - nem osztották a lelkesedésünket a '80-'90 évek filmjei, a gyík-könyvek és a populáris internetes kultúra iránt - úgyhogy a következő körökből kihagytuk őket. Sosem használtam a céges belső csetrendszert, mert tudtam, hogy az IT-sok arra verik a farkukat. De ez ártatlan dolog, és feltehetőleg másnak kurva unalmas is, úgyhogy ezen nyomtuk a challenge-eket egymásnak.

Volt valami rosszalkodás érzésem is közben, amit szintén nagyon szeretek. Tolni a poénokat, a szolid és kevésbé szolid beszólogatásokat - volt néha egy-egy némi Zalán-szerű villanásom is, vissza kellett fognom magam, hogy 'hé, nem ismered, nem vagytok jóban, vegyél vissza."

De volt két rohadt szórakoztató hetünk. Legalább a munkaidő felét elbasztuk online dumálással, meg azzal, hogy internetről összevadásztuk a kedvenc dolgainkat, és megmutattuk a másiknak - "úristen, ezt nem ismered? ez egy alap cucc, látni kell. szét fogod röhögni magad". (Szerencsére kibaszott hatékonyak vagyunk mindketten, szóval a meló ugyanúgy el volt végezve)

...

Én: "Na, ez az egyik oka, hogy miért nem akarok gyereket"

 

...

 Ő: "Ylvis zseniális, ne a Fox alapján ítéld meg őket, az egy paródia, amit komolyan vettek. Ez a videó az egyik legbetegebb, látni kell. A szöveget figyeld."


 

én: "Aki nem ismeri Gary Larsont, az élet egy komoly szeletét kihagyja."

...

ő: "Alapítvány megvan?"
én: "Ne hülyéskedj, ott van az egész életmű a polcomon. Kevésbé ismert, hogy krimit is írt. Black Widowers? Asszem nics lefordítva."

...

és így tovább

 

Szóval összecimbiztunk - és az egésznek volt valami titkos, vicces, tinis vonala, mintha a gimiben órán leveleztünk volna. Az értekezleteken persze hótt hivatalosan tárgyaltuk meg a munkával kapcsolatos dolgokat, udvariasan, szinte hűvösen - mint régen.

Arra azért vigyáztam, hogy ne engedjem közel - meg ő is, rohadtul vigyáz. Sosem beszélünk magánéletről. Érzésekről, kapcsolatokról. Szigorúan semmi bizalmaskodás. Ha véletlenül valaki elkottyant valamit, a másik elegánsan figyelmen kívül hagyja. Nem kérdezek rá, hogy dugja-e még Timikét (csak sejtem, hogy kezdi megunni, az a kis kullancs meg kapaszkodik, mint állat.) Ő nem kérdezi, nálunk mi a deal otthon. Ennyi.

Aztán egy hete véletlenül élőszóban folytattunk egy online beszélgetést - már nem is tudom, ki nem figyelt, és baszta el a titkosságot - de onnantól meg szartunk rá. Kezdtünk simán elröhögcsélni személyesen is. Akkora megkönnyebbülés úgy bemenni az irodába, hogy van ott valaki, aki nem egy fantáziátlan komplett droid. Hanem egy olyan droid, akit keresek.

Úgyhogy most már együtt ebédelünk, és mindenki bekaphatja. Ha azt hiszik, dugunk, akkor higgyék.

Andor érez rajtam valamit, de nem mesélek neki. Nincs mit. Semmi köze hozzá. Igazából nem is érdekli.

 

Mindezt nyomom úgy, hogy közben kezdek komolyan lángot vetni a baszatalanságtól. Mióta hazajöttem Egerből, összesen egy péntek estére szerveztünk nekem valami pasit, de az is totál részegen állított be, Andor az ajtón se engedte be (egyébként kurva jól csinálja, igazi diplomata, úgy küldi el az embert a picsába, hogy az alig várja, hogy indulhasson).

Úgyhogy a saját kezembe vettem a dolgokat (höhö, most itt nem a maszturbálásra gondolok, mert az is volt persze, kb. felfordultam volna nélküle) - és felhajtottam egy arcot, aki még egész szimpatikus is volt. Két hétig nem tudtuk összeegyeztetni, de ma este átjön, és feltehetőleg szerez nekem örömet.

Vicces fazon ám, tisztán testileg. Nem sokkal magasabb, mint én, de kurva jól fel van szerelve - már képek alapján. Biztos ismeritek azt a mondást, hogy "kis ember nagy bottal jár". Mondanám, hogy ez egy legenda, azon belül is elég fals. Tök természetes módon a nagyobb embereknek általában nagyon farka van, a kisebbeknek meg kisebb. Merthogy arányosak a dolgok. Persze vannak kivételek, ide-oda szór a függvény, de nem nagyon. Ha már akarunk látni valami szabályt, akkor még mindig leginkább a kézméretről lehet jól tippelni. Azt mondják, az okosok, hogy statisztikailag ez sem igaz, de nekem eddig bejött.

Várom az estét, kibaszottul várom. Dénes is látja rajtam napközben, hogy alig bírok ülni a seggemen, de erős és nem kérdez rá, nem is utalgat, nem poénkodik rajta.

Nem akarom kihívni a sorsot, nem készülök rá különösebben, a bozótirtás megvan, de nem nyalom ki magam estére különösebben (majd ő kinyal, ha minden jól megy). Pici smink, lófarok (aaaaaah, lófarok), hosszú top, leggings.

Én nyitok ajtót - nem akarom kockáztatni, hogy Andor ezt is kivágja. Látszik, hogy egy picit másra számított, a hardcore képeimet látta, most meg itt áll szemben vele a szomszéd lány. No nem baj, tudom, hogy majd revideálja amit most gondol. Ő sem azt a vagány pornószínész stílust nyomja élőben - tökátlag fej, vászonnadrág, póló, szandál.... bazzeg, a szandáltól úgy kiszáradok, mint a sivatag, nagy erőkkel próbálom elfelejteni.

Gondolok egyet, és nem a nappaliba vezetem be, hanem a vendégszobába. Nincs kedvem a fölösleges körökhöz, meg az akrobatikához a kanapén meg az ebédlőasztalon. Andor felvonja a szemöldökét, de hang nélkül jön utánunk.

A srác nem veszi elég gyorsan a lapot, úgyhogy üldögélünk egy sort az ágyon - iszunk egy sört, látom, hogy ez a preferenciája és nem akarok kirekesztő lenni. Hál' istennek nem egy beleérző lélek, nem látja Andor mozdulatlan hüllőtekintete mögött a türelmetlenséget, sem az én fesztelen könnyedségem mögött a hisztérikus szexéhséget.

Gépiesen válaszolgatok, és a sliccét bámulom, kíváncsi vagyok, hova pakolta el a méretes vérerest. Ugyanakkor azt is tudom, hogy az ilyen patriarchális típusnak kell az illúzió, hogy ő kezdeményez, úgyhogy adom a szendét. Két sör kell bele, és belazul annyira, hogy a mosolygást és hajcsavargatást levágja. Meg nyitva van az ablak, hűvösödik az idő, és a mellbimbóm elég határozottan átrajzolódik a vékony pólón. Onnantól már nem is néz a szemembe egyáltalán.

- Gyönyörű a cicid. Megsimogathatom?

Már épp itt az ideje bazmeg.

- Persze.

Lelkesen nyúl értük, mindkét kezével, mint egy kisgyerek az ajándékért. Előbb csak a tenyere közepét húzza végig a mellbimbómon, körbe-körbe, aztán finoman rákulcsolja az ujjait. Felsóhajt. Nincs túl nagy keze (no, itt a kivétel a kéz-szabály alól), a cicim egészen brutálisnak tűnik a markában. Elmélyülten játszik velük, lenyűgözve - közben pedig még ruhában vagyunk. Erre lassan ő is rájön, mert a fasza feszíti a nadrágját, és a melleimmel is feltehetőleg fedetlenül szeretne tovább ismerkedni.

Kedvesen kihámoz a pólóból, villámgyorsan kikapcsolja a melltartót. A tartalma hálásan szabadul ki a fogságból.

- Bazmegakurvaélet ez gyönyörű! Kész vagyok tőled.

Ekkora már két dolog nyilvánvaló: hogy nem egy bonyolult lélek, és hogy cicimániás. Nekem egyikkel sincs bajom. Ha már így alakult, akkor örömmel kényeztettetem magam. Hanyatt dőlök az ágyon, csak derékig levetkőzve. Finom, forró és puha szája van és ügyes nyelve. Gyakorlottan, de kibaszottul felizgulva és ettől kicsit összeszedetlenül markol, nyal és harap egyszerre. Engem rohadtul felhúz, ha más nem, a hosszú depriváció és az izgalma is ragadós. Összecsippenti a mellbimbóm, és kész vagyok, elönti a bugyim a nedvesség, és úgy érzem, két simogatásra vagyok attól, hogy elmenjek.

De nem ez történik, hanem előkapja a farkát, nem is vetkőzik, csak így kurvázósan és betolja a számba. Tök váratlan, és nem figyelek, úgyhogy mélyre megy, majdnem visszaöklendezem a sört. Visszanyerem a kontrollt, megmarkolom a tövét, és csak addig engedem a számba, amíg nem hányok. Közben lerugdossa a ruháit és engem is levetkőztet. Egy pillanatra sem hagyom abba szopást, nagyon-nagyon tetszik a farka. Amennyire lehet esztétikumról beszélni egy fasz esetében, ez kurva vonzó. Nagy, egyenes, vastag, szimmetrikus, kemény. Egy szavam sem lehet. Mint egy pornográf szobor.

Mindenki elégedett a játékával, és egy jó darabig elszórakozunk vele. Fordítva ül a számon és dugja, miközben a mellem markolja. A puncim egyelőre nem érdekli nagyon. Leszáll rólam, és brutálisan összenyálaz, úgyhogy levágom, hogy mit akar. Szemből ül a bordakosaramra, és a cicim közé dugja a farkát. Én összenyomom, hogy jobb legyen neki. Ő nyerte a méretversenyt, mert jócskán kilóg felül, simán be tudom minden lökésnél kapni a végét. Elég közel jut.

Viszont most már azért szeretném abbahagyni a gyurmázást, úgyhogy finom árnyalatokkal lefelé terelem. Nem, ne nyaljál, baszki, a nyelved nem akkora unicum, faszt kérek. Szilvuplé. Hát nem egy agysebész, vazze, csak nyomná ezt az orált, én meg NEM KÉREM KÖSZÖNÖM!!! De férfiból van, és ha nem üvöltöm az arcába, akkor nincs. Úgyhogy muszáj.

- Légy szíves dugjál meg....

Önelégült mosoly tűnik fel az arcán.

- Hogy mondod?

Anyád picsája.

- Szeretném, ha megdugnál. Most.

- Tessék? - és röhög.

- BASSZÁLMÁRMEGAKURVAISTENIT!

Szórakozzá'!! Lebaszom az ágyra, hanyatt - meg is lepődik, sem a testi erőt, sem az agilitást nem nézte ki belőlem - és úgy meglovagolom, hogy fennakad a szeme. Nagyon jó, de közben fáj is, mert kurva nagy, úgyhogy inkább guggolok, és úgy mozgok rajta. Végig combizomból kell tartani magam, olyan, mint egy kibaszott durva squat - még szerencse, hogy a rohadt sok sport miatt ez nem okoz gondot (azért keresztedzésnek beírom majd a táblázatomba).

Végjáték van erősen, letépem az egyik kezét a mellemről (amit nagyon cukin tart közben), és a csiklómhoz nyomom. Most már édes mindegy, mit csinálsz ott, fiam, de érezzek valami mozgást, és kész vagyok. Éééééééééés kész vagyok.

- Te hogy akarod befejezni? - kérdezem.

- A cicidre!

Najólmegleptél. Feláll, letérdelek elé, és rámélvez. Igen bőségesen. Most ez vagy nagyon régen csinálta, vagy a nagy faszhoz nagy lövedék is jár, én már nem is tudom.

Nem pöröltem, -
Félreálltam, letöröltem.

A bejegyzés trackback címe:

https://masedugunk.blog.hu/api/trackback/id/tr946709081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolia 2014.09.23. 11:33:36

A zindex felől jöttem, és nem csak a b@szás érdekelt. Még értettem is. Végigolvastam volna, már ha nem folyt volna ki a szemem az ötödik bekezdés végére. Választhatnál valami más betűtípust és/vagy hátteret, mert ez így qrva olvashatatlan, legalábbis számomra. Az történetiségben élvezhetőség kedvéért a korábbi részekkel is kísérletet tettem - nem most, hanem még a megjelenésük idején - de minden alkalommal kifolyt a szemem. Bár lehet, ez csak nekem probléma.

50shames 2014.09.23. 11:38:01

@zolia: Eddig senki sem nyígott rajta :) ez már a második verzió btw

Parasite 2014.09.23. 12:15:44

Szintén zindex felöl, feltenném a szokásos kérdést: ezt faszi írja fasziknak? Csak mert elég gyengusz.

Kukiság · http://browhair.blog.hu/2014/12/13/jeff_639 2014.09.23. 13:41:57

Velem miért nem történt meg ilyen eset sohasem?

50shames 2014.09.23. 14:36:44

@Parasite: Ezt speciel nő írta és nem csak pasiknak. nem a dugás a lényeg benne, de azon is el lehet szöszmötölni. Köszönöm a véleményed. Asszem ettől még fogok tudni valahogy aludni :)

Szticcs 2014.09.23. 15:10:13

@zolia: Chrome-ban nekem is olvashatatlan, de megnéztem, Firefox-ban pl. tökéletesen olvasható!

Tony Alemida 2014.09.23. 19:48:26

Mar egy ideje olvasgatlak,es toprengek hozzaszoljak e..mint ahogy azon is tenyleg ennyire jo vagy vagycsak profi .(es ez most nem udvarias behizelgo bokolas akart lenni).szoval..akarhogy is van orulok annak hogy irasra (is) adtad a fejed es bizom benne ez az elhatarozas es vehemencia a kozeljovoben nem valtozik egyhamar.Sok hasonlo hangvetelu elmenyt ,irast es felszabadult orultseget kivanok.

Nancsibacsi 2014.09.24. 07:46:33

Azért egy pszichiáter lazán összehoznak egy phd-t ebből a blogból...

zolia 2014.09.24. 07:46:44

@Szticcs: én is firefoxban nézem, nem chromeban. Nem esik szét, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem elég kontrasztos, túl vékonyak nekem a betűk. Nem böngészőprobléma, mert az index többi aloldala normálisan olvasható, csak ezek a qrva blogoldalak nem - mármint ott, ahol ezt a betűtípust használják. De lehet, hogy nekem kéne felkeresnem egy szemészt.

zolia 2014.09.24. 07:46:52

@50shames: Esetleg egy Verdana, Tahoma, Century Gothic - remélem, nem az derül ki, hogy pont ezek közül valamelyikkel dolgozol :) De az is megoldás lehet, ha fehér háttér/fekete betű kombó helyett valami mást használsz - nem, nem a fehér háttéren citromsárga betűkre gondolok. De tudom, ne nyígjak, írassak szemüveget.

Szticcs 2014.09.24. 20:30:50

@zolia: Nekem is ez vele a gondom: nagyon vékonyak a betűtörzsek. De úgy tudom, a blog.hu erősen behatárolt keretek közt szerkeszthető. Én pl. szeretem ezt a betűtípust, csak lehet, hogy fat-elve jobban lehet olvasni. De úgy tűnik, hogy ez csak elenyésző százalékunkat zavar. :D
@50shames: csináld, ahogy neked tetszik! Én akkor is olvasni fogom! (majd átkapcsolok a rókára - vagy tableten olvasom. :D)

namajdez 2014.09.25. 13:46:31

Mindkét írónak gratulálok, nagyon tetszenek a történetek! Alizka és Déneske remélem még nem mostanában fog összejönni. :)

faithless 2014.09.26. 16:13:09

Én is indexről jöttem, de hamar rá is kaptam a blogra! Nagyon jó! Pont alkalmas, hogy feldobja az unalmas délutáni munkaidőt... :)
Írjatok minél többet és gyakrabban!

Mehovcsik 2014.09.26. 21:36:19

@zolia: A "Nem értem" című bejegyzés remélem már jól látszik.
süti beállítások módosítása